Taking place in Berlin, Germany on 19 & 20 October 2022. An exclusive event for those at the forefront of specialist media. General ticket sales have now closed. If you still want to join, contact us.

Registration Now Closed

wednesday, october 19

10:00

Activity October 19 1 hour

REGISTRATION and Networking Coffee

11:00

Day 1 October 19 5 minutes

Welcome to Media Makers Meet

11:05

Day 1 October 19 30 minutes
Hosted by

11:35

Day 1 October 19 20 minutes

View from Burda on media and tech trends and investments in 2023

Hosted by

11:55

Day 1 October 19 20 minutes

A changing world: Fundamental drivers for sustainable B2B media success

Hosted by

12:15

Day 1 October 19 20 minutes

Building and exiting a modern-day B2B media business

Hosted by

12:35

Activity October 19 1 hour

NETWORKING LUNCH

13:35

Day 1 October 19 5 minutes

Welcome to Media Makers Meet

13:40

Day 1 October 19 30 minutes

The specialist media digital transformation playbook

Hosted by

14:10

Day 1 October 19 20 minutes

First-party data monetisation strategies for a post-cookie world

14:30

Day 1 October 19 20 minutes

Audience engagement: Is your first-party data strategy fit for purpose? Do you have one yet?

Hosted by

14:50

Day 1 October 19 20 minutes

International podcasting trends and the opportunity for specialist media

Hosted by

15:10

Day 1 October 19 20 minutes

The podcast- and newsletter-first playbook for specialist media

Hosted by

15:30

Activity October 19 25 minutes

NETWORKING COFFEE

15:55

Day 1 October 19 30 minutes

Fundamental drivers for specialist media revenue diversification

Hosted by

16:25

Day 1 October 19 20 minutes

Strategies and tactics for developing your specialist media subscription model

Hosted by

16:45

Day 1 October 19 20 minutes

Building an award-winning, subscriber-focused specialist media content strategy

Hosted by

17:05

Day 1 October 19 30 minutes

Safeguarding independent media and field notes from Ukraine

17:35

Activity October 19 10 minutes

Mini-break and Introduction to Round Tables and Evening Networking

18:30

Activity October 19 2hrs 30mins

21:00

Activity October 19 1 hour

Delegate free time / Join us for more networking at a venue to be announced

thursday, october 20

08:30

Activity October 20 45 minutes

MORNING NETWORKING

09:25

Day 2 October 20 5 minutes

Welcome back

09:30

Day 2 October 20 20 minutes

The B2B media landscape in Germany - the status quo, the challenges and the opportunities

Hosted by

09:50

Day 2 October 20 20 minutes

The future of events

Hosted by

10:10

Day 2 October 20 30 minutes

Web 3: How brands are embracing the Web 3 marketplace

Hosted by

10:40

Activity October 20 20 minutes

NETWORKING COFFEE

11:00

Day 2 October 20 30 minutes
Hosted by

11:30

Activity October 20 10 minutes

Mini break after the Round Tables to re-set the main room before the next session starts

11:40

Day 2 October 20 20 minutes

Distribution strategies for B2B media across owned channels

Hosted by

12:00

Day 2 October 20 20 minutes

Innovation and future trends in B2B marketing and audience engagement

Hosted by

12:20

Day 2 October 20 20 minutes

The people question: What the next generation of media workers and customers want

Hosted by

12:40

Day 2 October 20 20 minutes

The business value of being a product-lead organisation

Hosted by

13:00

Day 2 October 20 15 minutes
on behalf of

13:15

Activity October 20 45 minutes

Mx3 BERLIN NETWORKING LUNCH

FIPP INSIDER

thursday, october 20

14:00

FIPP Insider October 20 5 minutes

Welcome to FIPP Insider Germany

14:05

FIPP Insider October 20 25 minutes

Why magazine media had it easy … and why the future is exciting

Hosted by

14:30

FIPP Insider October 20 25 minutes

Topic to be announced soon

Hosted by

14:55

FIPP Insider October 20 25 minutes

Display advertising is dead. Long live attention-based advertising

Hosted by

15:20

Activity October 20 25 minutes

NETWORKING COFFEE

15:45

FIPP Insider October 20 25 minutes
Hosted by

16:10

FIPP Insider October 20 25 minutes

Building a resilient, independent, print-led specialist media business

Hosted by

16:35

FIPP Insider October 20 25 minutes

Transforming BILD into a modern-day media brand across print, digital and TV

Hosted by

17:00

FIPP Insider October 20 5 minutes

Thank you & hope to see you again soon