TICKETS FOR CONGRESS HAVE NOW SOLD OUT

If you are still desperate to attend or want access post-Congress to our on-demand video library with recordings of sessions on the two main stages, get in touch with John Schlaefli ([email protected]) for the available options.

07:00

Activity June 9 1 hour

08:00

Activity June 9 1 hour

09:30

FIPP Stage June 9 5 minutes

Welcome back

Channel moderator
Congress Stage June 9 5 minutes

Welcome back

Channel moderator
Di5rupt Academy June 9 5 minutes

Welcome back

Channel moderator

09:35

FIPP Stage June 9 25 minutes
Congress Stage June 9 25 minutes
Di5rupt Academy June 9 1hrs 15mins

10:00

FIPP Stage June 9 25 minutes
Congress Stage June 9 25 minutes

10:25

FIPP Stage June 9 25 minutes
Congress Stage June 9 25 minutes

10:50

Break June 9 25 minutes
Break June 9 25 minutes

11:15

FIPP Stage June 9 5 minutes

Welcome back to the FIPP Stage

Channel moderator
Congress Stage June 9 312hrs 5mins

Welcome back to the Congress Stage

Channel moderator
Di5rupt Academy June 9 5 minutes

Welcome back to Di5rupt Academy

Channel moderator

11:20

FIPP Stage June 9 25 minutes
Congress Stage June 9 25 minutes
Di5rupt Academy June 9 50 minutes

11:45

FIPP Stage June 9 50 minutes
Congress Stage June 9 25 minutes

12:10

Congress Stage June 9 25 minutes
Di5rupt Academy June 9 50 minutes
Hosted by

12:35

FIPP Stage June 9 25 minutes
Congress Stage June 9 25 minutes

13:00

Break June 9 55 minutes
Break June 9 55 minutes

13:55

FIPP Stage June 9 216hrs 5mins

Welcome back

Channel moderator

14:00

FIPP Stage June 9 30 minutes
Hosted by

14:30

FIPP Stage June 9 5 minutes
Introduced by

14:35

FIPP Stage June 9 45 minutes
Hosted by

15:20

FIPP Stage June 9 10 minutes

Thank You, Good-bye, and See You Again in 2023

16:00

Activity June 9 2 hours

FIPP Management Board Meeting

19:00

Activity June 9 2 hours

FIPP Management Board Dinner