JOIN US IN BEAUTIFUL CASCAIS ON THE OUTSKIRTS OF LISBON, PORTUGAL. 7TH – 9TH JUNE 2022.

NORMAL BOOKINGS CLOSE on 25 MAY:
WE AIM TO CLOSE CONGRESS BOOKINGS on 25 MAY, to ENSURE ALL ATTENDEES HAVE EQUAL CHANCE TO REGISTER FOR FPD STRATEGIES (7 June), WORKSHOPS (8 and 9 June) AND TO BOOK 1-to-1 MEETINGS. LATE BOOKINGS AFTER THIS DATE WILL INCUR an ADDITIONAL CHARGE. SO SIGN UP NOW TO MAXIMISE THE VALUE YOU GET FROM CONGRESS. THE BOOKING TAB IS ON THE RIGHT 👉

13:00

Activity June 7 4 hours

18:30

Activity June 7 1hrs 30mins

20:00

Activity June 7 1 hour

07:00

Activity June 8 1 hour

08:00

Activity June 8 1 hour

09:00

FIPP Stage June 8 5 minutes

Take your seats

Channel moderator

09:05

FIPP Stage June 8 25 minutes

Welcome to Portugal

09:30

FIPP Stage June 8 25 minutes

09:55

FIPP Stage June 8 25 minutes

10:20

FIPP Stage June 8 25 minutes

10:45

Breaks June 8 25 minutes

NETWORKING COFFEE

11:10

FIPP Stage June 8 5 minutes

Welcome back to the FIPP stage

Channel moderator
Congress Stage June 8 5 minutes

Welcome to the Congress Stage

Channel moderator
Di5rupt Academy June 8 5 minutes

Welcome to Di5rupt Academy

Channel moderator

11:15

FIPP Stage June 8 25 minutes
Congress Stage June 8 25 minutes
Di5rupt Academy June 8 50 minutes
Hosted by

11:40

FIPP Stage June 8 25 minutes
Congress Stage June 8 25 minutes
Interviewed by

12:05

FIPP Stage June 8 25 minutes
Congress Stage June 8 25 minutes
Di5rupt Academy June 8 50 minutes

12:30

FIPP Stage June 8 25 minutes
Congress Stage June 8 25 minutes
Interviewed by

12:55

Breaks June 8 1 hour
Breaks June 8 1 hour

13:55

FIPP Stage June 8 5 minutes

Welcome back to the FIPP stage

Channel moderator
Congress Stage June 8 5 minutes

Welcome back to the Congress Stage

Channel moderator
Di5rupt Academy June 8 5 minutes

Welcome back to Di5rupt Academy

Channel moderator

14:00

FIPP Stage June 8 25 minutes
Congress Stage June 8 25 minutes
Di5rupt Academy June 8 50 minutes

14:25

FIPP Stage June 8 25 minutes
Congress Stage June 8 25 minutes
Hosted by

14:50

FIPP Stage June 8 25 minutes
Congress Stage June 8 25 minutes
Di5rupt Academy June 8 50 minutes

15:15

FIPP Stage June 8 25 minutes
Interviewed by
Congress Stage June 8 25 minutes

15:40

Breaks June 8 30 minutes
Breaks June 8 30 minutes

16:10

FIPP Stage June 8 5 minutes

Welcome back to the FIPP Stage

Channel moderator
Congress Stage June 8 5 minutes

Welcome back to the Congress Stage

Channel moderator

16:15

FIPP Stage June 8 25 minutes
Congress Stage June 8 25 minutes

16:40

FIPP Stage June 8 25 minutes
Interviewed by
Congress Stage June 8 25 minutes

17:05

FIPP Stage June 8 25 minutes
Congress Stage June 8 25 minutes

17:30

FIPP Stage June 8 25 minutes
Congress Stage June 8 25 minutes

17:55

FIPP Stage June 8 5 minutes

Day 1 wrap and join us for networking drinks

Channel moderator
Congress Stage June 8 5 minutes

Day 1 wrap and join us for networking drinks

Channel moderator

18:00

Activity June 8 1 hour

Networking Drinks sponsored by Di5rupt

19:00

Activity June 8 26 hours

Delegate free time & invitation-only sponsor dinners